Odds Bonus

Sammenlign over 10 bookmakere!

Store chancer - Store gevinster

Er du typen, der elsker at indgå et væddemål med vennerne om alt mellem himmel jord? Så finder man dig sikkert også ofte bag computerskærmen i fuld gang med at oddse online på dine foretrukne sportshold, som kan score dig yderst attraktive gevinster, hvis de præsterer på dagen. Sportsbetting er enormt populært i Danmark og flere og flere hjemmesider tilbyder efterhånden lukrative odds på alverdens former for sport – lige fra håndbold til boksning, fodbold, svømning, dart eller ridesport. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du i dag skal spille på.

Har du for vane at spille en del, gør du dog klogt i også at stifte bekendtskab med begrebet odds bonus. Her er nemlig tale om en yderst effektiv måde, hvorpå du kan få fingrene i gratis penge at spille for, når du oddser på nettet. Du kan altså ganske gratis øge dine vinderchancer markant, hvis du bare ved, hvor du finder de bedste odds bonusser på markedet. Det kan dog være lidt af en jungle at finde hoved og hale i.

Hos Spiltjek.dk står vi derfor klar til at hjælpe dig godt på vej til at finde de bedste bonusser hos de utallige udbydere på markedet. Vi har nemlig vurderet, undersøgt og sammenlignet over 10 danske bookmakeres bonusforhold, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvor du ønsker at indløse din næste odds bonus.

Odds tips

  • Der findes ingen sikre kampe
  • Spil aldrig for mere end du har råd til, og smid aldrig alt på en enkelt kamp.
  • Undersøg dine muligheder. Der findes masser af websites, der analysere odds i forhold til forskellige faktorer op til kampen.

En ny verden af bonusser

Selvom du måske i dag tager muligheden for at oddse på Superligakampe, NFL og store opgør ved De Olympiske Lege og verdensmesterskaber for givet, bør du vide, at det faktisk ikke altid har været så lige til at bette herhjemme. I mange år sad Danske Spil nemlig tungt på tronen som den eneste platform, der måtte udbyde casinospil, odds eller andre former for online spil for penge.

Det monopol blev heldigvis revet fra hinanden i 2012, hvor en ny spillelov blev indført. Her blev det nemlig besluttet, at alle udbydere skulle have lov til at tilbyde pengespil til brugerne, såfremt de overholder Spillemyndighedens strenge krav, som har til formål at garantere brugernes sikkerhed, samt sikre at spillene foregår på retfærdig vis. I dag har vi altså et langt mere frit og liberalt spillemarked, og det må absolut siges at være til din fordel som spiller. Fordi der er så mange om buddet, bliver udbyderne nødt til at konkurrere skarpt for at få kunder i butikken. Det tvinger ofte spillesiderne online til at stille utrolige bonusser til rådighed til nye spillere, så brugerne forhåbentligt vælger dem fremfor modstanderne.

Det gælder naturligvis også, når det handler om sportsbetting, hvor du altså nemt kan finde en lækker odds bonus, der kan forsøde din spiloplevelse en smule. Alle bookmakerne, som vi omtaler her på vores side, har naturligvis dansk licens og er godkendt af Spillemyndighed, så vi kan stå inde for, at forholdene er ordentlige på alle tænkelige punkter.

Find en god velkomstbonus

Når du er på udkig efter odds bonusser, skal du først og fremmeste kigge efter velkomstbonusser. Det er nemlig her, der er mulighed for at hive de største fordele hjem. Bookmakerne ønsker at give deres kunder den bedste mulighed for at komme godt i gang som ny oddser, og derfor får du en hjælpende hånd med på vejen, når du opretter dig, som kan være med til at få dig godt ud af starthullerne. Det giver ligeledes spillerne mulighed for at undersøge, om det at oddse overhovedet er noget for dem, hvis de ikke har prøvet det før – uden at det koster dem en formue af deres egne penge.

Der findes mange gode velkomstbonusser på odds derude, men det er ikke altid lige let at finde frem til de bedste. Vi har heldigvis gjort det hårde arbejde for dig, så du ikke behøver kæmpe dig igennem hele internettet i jagten på en god odds bonus. I vores tabel kan du se, hvor du finder de bedste bonusser på odds netop nu, så du får det store forkromede overblik. Hos Spiltjek.dk vil vi dog især gerne fremhæve bookmakere som Unibet, Betfair, NordicBet og LeoVegas, hvor der er særdeles gode velkomstbonusser at hente. Hos Unibet kan du eksempelvis få hele 1.500 kroner i bonus, når du opretter dig som ny bruger, hvilket uden tvivl af det højeste beløb på markedet netop nu.

Odds gratis med indbetalingsbonusser

Her svinger grænseværdierne meget fra udbyder til udbyder, og det er netop den slags, du skal kigge efter, når du sammenligner dem. Det er ligeledes vidt forskelligt, hvordan du får adgang til din indbetalingsbonus. Hos nogle udbydere skal du først spille for dit eget beløb et vist antal gange på siden, før bookmakeren matcher beløbet. Andre steder såsom hos Betfair er bonussen til rådighed omgående, sådan så du med det samme kan komme i gang med at spille for gratis penge. Generelt skal du altid huske at læse det med småt, så du er helt med på vilkårene for den odds bonus, du er interesseret i at indløse. Du vil eksempelvis hurtigt opdage, at indbetalingsbonusser altid er omfattet af en gennemspilkrav, før du kan få pengene og eventuelle gevinster udbetalt til din bankkonto.

Du skal altså spille for din bonus et vist antal gange til et bestemt odds, før du kan pengene mellem hænderne. Her svinger kravene voldsomt meget, så det gælder om nøje at studere, hvor du som spiller får de bedste vilkår.

Risikofrit spil med free bet bonus

Selvom velkomstbonusser uden tvivl er dem, der fylder mest, når det gælder odds bonus, findes der også andre typer bonusser, som kan anvendes hos bookmakerne med stor succes. Du kan blandt andet være heldig at få adgang til de såkaldte free bets, som giver dig en unik chance for at oddse helt risikofrit. Det sker ved, at bookmakerne giver dig indsatsen gratis, så du ikke selv skal have dankortet frem for at spille. Du kan altså oddse gratis, og få lov til at beholde hele gevinsten, hvis heldet er med dig, og du vinder. Du har dermed alt at vinde og intet at tabe med denne form for bonus, hvilket gør den yderst attraktiv. Du kan både være heldig at finde free bets som en del af en større velkomstpakke hos bookmakerne, men du kan også komme i besiddelse af bonussen løbende med lidt held. Du finder blandt andet gode free bets hos LeoVegas og BetStars netop nu.

Mobil odds bonus

Er du ofte på farten, behøver det på ingen måde forhindre dig i at oddse. De fleste bookmakere har nemlig fået øjnene op for, at de bliver nødt til også at tilbyde et mobilvenligt alternativ til deres traditionelle platform, så brugerne kan spille, uanset om de sidder i toget, på kontoret eller ved poolen på sommerferien. Det smarte er, at der også finde odds bonusser, som fungerer på de mobile løsninger. Her kan du altså ofte få en helt unik odds bonus, når du opretter dig som bruger på en mobilenhed i form af din tablet eller smartphone, og det er uden tvivl værd at gøre brug af.Spil på flere heste

Selvom de fleste har en bookmaker, som de foretrækker over alle de andre, kan det være en rigtig god idé ikke at være alt for loyal, når du oddser. Spiller du hos flere forskellige bookmakere, får du nemlig mulighed for at udnytte endnu flere lukrative odds bonusser. Når du har en bruger ved flere forskellige bookmakere, har du ligeledes altid mulighed for at få det absolut bedste odds på en given kamp, så du optimerer dine gevinstmuligheder bedst muligt. Du kan altså roligt kaste din kærlighed over op til flere af bookmakerne, som du finder her på siden – og dermed bare gøre spilleoplevelsen endnu bedre for dig selv. Faktisk vil du opleve, at de fantastiske odds bonusser bare vælter ned over dig i en lind strøm – så hvad venter du på?